Ne i duam të gjithë studentët njëlloj. S’ka rëndësi sa i pasur ose i varfër je, s’ka rëndësi nëse je nga fshati ose qyteti, s’ka rëndësi nëse e njeh veten për të aftë ose jo, nëse je i pranuar nga të tjerët apo jo, ne i duam dhe i vlerësojmë të gjithë njëlloj, pavarsisht nga tradita fetare, konteksti kulturor, aspekti nacional apo rrethanat shoqërore.

Aktivitetet tona

Rregullat e Konkursit të Revistës JS 2016

Rregullat e Konkursit të Revistës JS 2016

Rregullat për të marrë pjesë në konkurs: Çdo student mund të bëhet pjesëmarrës i konkursit të Revistës. E thjeshtë: Lexo artikujt në Revistë dhe shkruaj përgjigjet e sakta; në fund klik SUBMIT. Vetëm studentët e vitit të parë mund të konkurojnë për të fituar dhuratën e madhe – Tabletin. Të gjithë studentët e vitit të parë ose të […]

[ 0 ] 09/09/2016 |
Revista Jete Studentore Shkup 2016

Revista Jete Studentore Shkup 2016

  Me poshte mund te gjeni revisten JeteStudentore Shkup per vitin 2016! Lexim te kendshem!

[ 0 ] 09/09/2016 |

5 Gjuhet e Dashurise

5 Gjuhet e Dashurise DEPOZITA E DASHURISE Cdo njeri ka depoziten e tij te dashurise, qe do te thote nevojen e tij emocionale per te qene I dashur nga te tjeret, nga prinderit, shoqeria, I dashuri, burri. Ne cdo marredhenie qe dashuria nuk shprehet ne gjuhen qe personi e kupton do te lindin probleme per […]

[ 0 ] 09/10/2013 |