Archive for September, 2013

Takime te Perjavshme

Takime te Perjavshme

[ 0 ] 09/09/2013 |

Mbajmë takime javore çdo të Mërkurë ora 17:00 me studentët Shqiptarë të çdo drejtimi dhe fakulteti në Shkup. Diskutime tematike, Miqësi të reja, VIP, Kuriozitete, Filma, Karaoke, Argëtim, Video Humoristike dhe plot surpriza të tjera. Një mbasdite e veçantë që ngelet gjatë në mendje.

Read More

Seminare

Seminare

[ 0 ] 09/09/2013 |

Seminari: “Inteligjenca Emocionale (EQ)” Inteligjencë Emocionale do të thotë të menaxhosh emocionet në një mënyrë të zgjuar. Është aftësia për të kuptuar ndjenjat tona dhe sesi na ndikojnë ato. Koeficienti Emocional (EQ) përfshin edhe të kuptuarit e ndjenjave të të tjerëve. Si të menaxhosh emocionet e frikës, zemërimit, ankthit dhe shqetësimit. Seminar jashtëzakonisht i vlefshem […]

Read More

Anglishtja – mesimi dhe persosja e gjuhes angleze!

Anglishtja – mesimi dhe persosja e gjuhes angleze!

[ 0 ] 09/09/2013 |

Klub Anglishteje: Mundësi e mirë për të mësuar Anglisht çdo javë, me metoda moderne  të mësimit të Anglishtes. Mësimi në grupe të vogla dhe mundësi praktikimi me mësuesit. Regjistrohu sa më parë. Mos e humb këtë rast! Kampe Anglishteje: Çdo verë organizojmë Kampin Veror të Gjuhës Angleze të ofruar nga mësues Amerikane. Metoda praktike, interesante […]

Read More

Karriera dhe Drejtimi i saj!

Karriera dhe Drejtimi i saj!

[ 0 ] 09/09/2013 |

Career Direct® / Living by Design: “Drejtimi i Karrierës”   Career Direct® është një mjet vlerësimi që merret me udhëzimin në profesion. Shumica e vlerësimeve për karrierën shqyrtojnë vetëm një ose dy fusha. Career Direct® ekzaminon katër komponentë kyç të zgjedhjes së karrierës: personalitetin, interesat, aftësitë dhe vlerat. Si rezultat, Career Direct® është ndër sistemet […]

Read More