Kampi i Anglishtes

Kampi i Anglishtes (formulari i rregjistrimit)

“Jetë Studentore” një organizatë për studentët Shqiptarë kudo që ndodhen, organizon në ndihmë të tyre seminare dhe aktivitete të ndryshme.

Kampi Veror i Gjuhës Angleze është projekti i radhës, që zhvillohet me metoda dhe me mësues Amerikanë. Metoda interesante, praktike dhe argëtuese.

Të mësosh Anglisht tashmë është e lehtë dhe bukur.

Përveç mësimit të Anglishtes, dita është e mbushur me aktivitete të tjera interesante:

-Kohë miqësore

-Diskutime në grup

-Lojra ne plazh

-Mbrëmje argëtuese, etj…

 

Kur? Në datat 2-9 Gusht 2014.

Ku? Ne Shengjin te Lezhes, nje nga plazhet me te bukura dhe me te frekuentuara ne Shqiperi. Do te qendrojme ne hotelin “Rafaelo”. Kerkon ne google per ta pare dhe per me shume info per te. (shiko harten)

Ҫmimi?  60 €. 

Ҫfarë përfshin ky çmim?

-Udhëtimin vajtje-ardhje,

-Fjetjen në Hotel

-Ushqimin për tre vaktet

Në fund çdo pjesëmarrës do të pajiset me Certifikate Anglishteje.