Konkurs – Revista JS 2016

Ne ju ftojmë të provoni dijet tuaja rreth revistës Jetë Studentore Shkup 2016:

  • Plotësoni testin online më poshtë dhe keni mundësinë të fitoni një tabletdhe çmime të tjera surprizë!

  • Thjeshtë përgjigjuni të gjitha pyetjeve më poshtë duke shkruar përgjigjen e saktë, mbështetur mbi artikuj të revistës sonë. Për detaje, lexoni rregullat e konkursit.

samsung-galaxy-tab

  • Keni kohë deri në datën 27 Shtator, për t’u bërë pjesë e konkurimit.

  • Nëse jeni fitues, duhet të jeni vetë prezent në këtë datë në takim për të marr dhuratën.

Ju urojmë suksese ndërsa filloni Jetën Studentore.