Revista Jete Studentore Shkup 2014

Këtu do të gjeni revistën e vitit akademik 2013-2014 për ta lexuar online dhe për të marrë pjesë në konkursin tonë online! Lexoni rregullat e konkursit duke klikuar këtu.

Lexim të këndshëm!