Category: Aktivitetet tona

Regjistrimi për Kampet e Anglishtes 2018

Regjistrimi për Kampet e Anglishtes 2018

[ 0 ] 11/05/2018 |

Regjistrimi për në Kamp Kampet e Anglishtes organizohen nga Jetë Studentore Shkup. Kampet do të organizohen ne Shqipëri (Durrës). Në këto kampe mund të marrin pjesë vetëm studentë dhe gjimnazistë që janë në përfundim të gjimazit. Kostoja e kampit është 49 Euro për studentët që regjistrohen në muajin Qershor dhe 60 Euro për studentët që regjistrohen […]

Read More

Rregullat e Konkursit të Revistës JS 2017

Rregullat e Konkursit të Revistës JS 2017

[ 0 ] 09/09/2016 |

Konkursi i Revistës Rregullat e konkursit Çdo student mund të bëhet pjesëmarrës i konkursit të Revistës. E thjeshtë: Lexo artikullin në Revistë dhe shkruaj përgjigjen e saktë, në fund klik Submit. Vetëm ata që janë viti i parë mund të konkurojnë për të fituar dhuratën e madhe – Të gjithë studentët e vitit të parë […]

Read More

Revista Jete Studentore Shkup 2016

Revista Jete Studentore Shkup 2016

[ 0 ] 09/09/2016 |

  Me poshte mund te gjeni revisten JeteStudentore Shkup per vitin 2016! Lexim te kendshem!

Read More

5 Gjuhet e Dashurise

[ 0 ] 09/10/2013 |

5 Gjuhet e Dashurise DEPOZITA E DASHURISE Cdo njeri ka depoziten e tij te dashurise, qe do te thote nevojen e tij emocionale per te qene I dashur nga te tjeret, nga prinderit, shoqeria, I dashuri, burri. Ne cdo marredhenie qe dashuria nuk shprehet ne gjuhen qe personi e kupton do te lindin probleme per […]

Read More

Takime te Perjavshme

Takime te Perjavshme

[ 0 ] 09/09/2013 |

Mbajmë takime javore çdo të Mërkurë ora 17:00 me studentët Shqiptarë të çdo drejtimi dhe fakulteti në Shkup. Diskutime tematike, Miqësi të reja, VIP, Kuriozitete, Filma, Karaoke, Argëtim, Video Humoristike dhe plot surpriza të tjera. Një mbasdite e veçantë që ngelet gjatë në mendje.

Read More

Seminare

Seminare

[ 0 ] 09/09/2013 |

Seminari: “Inteligjenca Emocionale (EQ)” Inteligjencë Emocionale do të thotë të menaxhosh emocionet në një mënyrë të zgjuar. Është aftësia për të kuptuar ndjenjat tona dhe sesi na ndikojnë ato. Koeficienti Emocional (EQ) përfshin edhe të kuptuarit e ndjenjave të të tjerëve. Si të menaxhosh emocionet e frikës, zemërimit, ankthit dhe shqetësimit. Seminar jashtëzakonisht i vlefshem […]

Read More

Anglishtja – mesimi dhe persosja e gjuhes angleze!

Anglishtja – mesimi dhe persosja e gjuhes angleze!

[ 0 ] 09/09/2013 |

Klub Anglishteje: Mundësi e mirë për të mësuar Anglisht çdo javë, me metoda moderne  të mësimit të Anglishtes. Mësimi në grupe të vogla dhe mundësi praktikimi me mësuesit. Regjistrohu sa më parë. Mos e humb këtë rast! Kampe Anglishteje: Çdo verë organizojmë Kampin Veror të Gjuhës Angleze të ofruar nga mësues Amerikane. Metoda praktike, interesante […]

Read More

Karriera dhe Drejtimi i saj!

Karriera dhe Drejtimi i saj!

[ 0 ] 09/09/2013 |

Career Direct® / Living by Design: “Drejtimi i Karrierës”   Career Direct® është një mjet vlerësimi që merret me udhëzimin në profesion. Shumica e vlerësimeve për karrierën shqyrtojnë vetëm një ose dy fusha. Career Direct® ekzaminon katër komponentë kyç të zgjedhjes së karrierës: personalitetin, interesat, aftësitë dhe vlerat. Si rezultat, Career Direct® është ndër sistemet […]

Read More