Anglishtja – mesimi dhe persosja e gjuhes angleze!

[ 0 ] 09/09/2013 |

Klub Anglishteje:

Mundësi e mirë për të mësuar Anglisht çdo javë, me metoda moderne  të mësimit të Anglishtes.

Mësimi në grupe të vogla dhe mundësi praktikimi me mësuesit.

Regjistrohu sa më parë. Mos e humb këtë rast!

Kampe Anglishteje:

Çdo verë organizojmë Kampin Veror të Gjuhës Angleze të ofruar nga mësues Amerikane.

Metoda praktike, interesante dhe argëtuese të mësimit të gjuhës.

Kohë miqësore në plazh dhe diskutime në grupe gjatë mbrëmjeve në bregdetin Shqiptar. Eksperiencë që nuk duhet humbur kurrë.

kampangl1

kampangl3

kampangl2

Tags:

Category: Aktivitetet tona

About the Author ()

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.