Ne i duam të gjithë studentët njëlloj. S’ka rëndësi sa i pasur ose i varfër je, s’ka rëndësi nëse je nga fshati ose qyteti, s’ka rëndësi nëse e njeh veten për të aftë ose jo, nëse je i pranuar nga të tjerët apo jo, ne i duam dhe i vlerësojmë të gjithë njëlloj, pavarsisht nga tradita fetare, konteksti kulturor, aspekti nacional apo rrethanat shoqërore.

Aktivitetet tona

5 Gjuhet e Dashurise

5 Gjuhet e Dashurise   DEPOZITA E DASHURISE Cdo njeri ka depoziten e tij te dashurise, qe do te thote nevojen e tij emocionale per te qene I dashur nga te tjeret, nga prinderit, shoqeria, I dashuri, burri. Ne cdo marredhenie qe dashuria nuk shprehet ne gjuhen qe personi e kupton do te lindin probleme […]

[ 0 ] 09/10/2013 |

Rregullat e Konkursit të Revistës JS 2014

Rregullat për të marrë pjesë në konkurs: Çdo student mund të bëhet pjesëmarrës i konkursit të Revistës. E thjeshtë: Lexo artikullin në Revistë dhe shkruaj përgjigjen e saktë, në fund klik Submit. Vetëm studentët e vitit të parë mund të konkurojnë për të fituar dhuratën e madhe – Tabletin. Të gjithë studentët e vitit të parë ose […]

[ 0 ] 13/09/2013 |

Kapaku i revistes 13

Kjo foto tregon kapakun e revistes te krijuar per studentet shqiptare te vitit te pare ne Shkup. Nese doni nje kopje te saj, jini te vemendshem ta merrni kur ne ta sjellim ne ambjentet ku jeni! Vini re me kujdes se do te organizohet edhe nje konkurs lidhur me artikujt e revistes.

[ 0 ] 12/09/2013 |

Takime te Perjavshme

Mbajmë takime javore çdo të Mërkurë ora 17:00 me studentët Shqiptarë të çdo drejtimi dhe fakulteti në Shkup. Diskutime tematike, Miqësi të reja, VIP, Kuriozitete, Filma, Karaoke, Argëtim, Video Humoristike dhe plot surpriza të tjera. Një mbasdite e veçantë që ngelet gjatë në mendje.

[ 0 ] 09/09/2013 |