Kampi i Anglishtes

Kampi i Anglishtes

(formulari i rregjistrimit është në fund)

“Jetë Studentore” një organizatë për studentët Shqiptarë kudo që ndodhen, organizon në ndihmë të tyre seminare dhe aktivitete të ndryshme.

Kampi Veror i Gjuhës Angleze është projekti i radhës, që zhvillohet me metoda dhe me mësues Amerikanë. Metoda interesante, praktike dhe argëtuese.
Të mësosh Anglisht tashmë është e lehtë dhe bukur. Përveç mësimit të Anglishtes, dita është e mbushur me aktivitete të tjera interesante:

-Kohë miqësore

-Diskutime në grup

-Lojra në plazh

-Mbrëmje argëtuese, etj…

 

Kush mund të marrë pjesë? Nxënësit e shkollave të mesme 17-18  vjec dhe studentët mosha deri në 23 vjeç.  

Kur? Në datat 21-28 Korrik 2017.

Ku? Në Shqipëri në plazhin e Spillesë (Durrës-Kavajë). Është një nga plazhet më të mira të asaj zone për sa i përket ujit të detit, rërës dhe peisazhit që e rrethon. Do të qëndrojmë tek hotel “Sara”

 

Ҫfarë përfshin ky çmim?

-Udhëtimin vajtje-ardhje,

-Fjetjen në Hotel

-Ushqimin për tre vaktet

Në fund çdo pjesëmarrës do të pajiset me Certifikate Anglishteje.