Rregullat e Konkursit të Revistës JS 2017

[ 0 ] 09/09/2016 |

Konkursi i Revistës

Rregullat e konkursit

 1. Çdo student mund të bëhet pjesëmarrës i konkursit të Revistës.
 2. E thjeshtë: Lexo artikullin në Revistë dhe shkruaj përgjigjen e saktë, në fund klik Submit.
 3. Vetëm ata që janë viti i parë mund të konkurojnë për të fituar dhuratën e madhe –
 4. Të gjithë studentët e vitit të parë ose të viteve të tjera, që kanë marrë një Revistë ose e lexojnë atë online, mund të bëhen fitues të dhuratave të tjera surprizë.
 5. Nëse ka më shumë se një person që i ka plotësuar përgjigjet e sakta, fituesi zgjidhet me short.
 6. Presim që të plotësoni testin deri në datën 3 Tetor.
 7. Nëse je konkurues dhe ke plotësuar testin, duhet të jesh vetë prezent në dt. 4 tetor për studentët që studiojnë në Shkup dhe në dt. 5 tetor për studentët që studiojnë në Tetovë, në takimin që organizon “Jetë Studentore”, ku do të dorëzohen dhuratat.
 8. Nëse nuk je present, skualifikohesh nga konkursi.
 9. Fituesit zbulohen vetëm ditën e takimit jo më parë. Askush nuk e di nëse ka fituar ose jo para kësaj dite.
 10. Duhet të japësh informacionin e saktë kur e plotëson testin, në lidhje me identitetin tënd.
 11. Ju do të njoftoheni me një sms ose në facebook page: Shkupi Student, për detajet e mëtejshme. Bëj like kësaj faqe: Shkupi Student.

Ju Urojmë Suksese.

Je vetëm një hap larg nga Tableti 🙂

 

harta

Tags: , ,

Category: Aktivitetet tona

About the Author ()

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.