Seminare

[ 0 ] 09/09/2013 |

Seminari: “Inteligjenca Emocionale (EQ)”

Inteligjencë Emocionale do të thotë të menaxhosh emocionet në një mënyrë të zgjuar. Është aftësia për të kuptuar ndjenjat tona dhe sesi na ndikojnë ato. Koeficienti Emocional (EQ) përfshin edhe të kuptuarit e ndjenjave të të tjerëve. Si të menaxhosh emocionet e frikës, zemërimit, ankthit dhe shqetësimit.

Seminar jashtëzakonisht i vlefshem që ndihmon të kuptosh emocionet e tua, si të merresh me to, si t’i kontrollosh emocionet kur ato duan të të kontrollojnë ty. Seminari ofrohet me çertifikatë vlerësimi.

Inteligjenca Emocionale

 

Seminari  “Studimi Efektiv”

Seminari mbahet çdo vit për të gjithë studentët Shqiptarë. Përmban parime dhe metoda efektive që ndihmojnë studentët gjatë kohës së studimit të arrijnë rezultate të larta. Metodat e studimit janë përgatitur nga profesorë të universiteteve Evropiane vetëm për të rritur suksesin e studentëve në një kohë më të shkurtër studimi.

MidtermStudy

Tags:

Category: Aktivitetet tona

About the Author ()

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.