Tag: featured

5 Gjuhet e Dashurise

[ 0 ] 09/10/2013 |

5 Gjuhet e Dashurise DEPOZITA E DASHURISE Cdo njeri ka depoziten e tij te dashurise, qe do te thote nevojen e tij emocionale per te qene I dashur nga te tjeret, nga prinderit, shoqeria, I dashuri, burri. Ne cdo marredhenie qe dashuria nuk shprehet ne gjuhen qe personi e kupton do te lindin probleme per […]

Read More

Karriera dhe Drejtimi i saj!

Karriera dhe Drejtimi i saj!

[ 0 ] 09/09/2013 |

Career Direct® / Living by Design: “Drejtimi i Karrierës”   Career Direct® është një mjet vlerësimi që merret me udhëzimin në profesion. Shumica e vlerësimeve për karrierën shqyrtojnë vetëm një ose dy fusha. Career Direct® ekzaminon katër komponentë kyç të zgjedhjes së karrierës: personalitetin, interesat, aftësitë dhe vlerat. Si rezultat, Career Direct® është ndër sistemet […]

Read More