Tag: jeta tjeter

Iniciative “Jetë për Tetovën”: Një fitues, shumë miq dhe një diskutim që vazhdon

Iniciative “Jetë për Tetovën”: Një fitues, shumë miq dhe një diskutim që vazhdon

[ 0 ] 16/05/2011 |

Një grup i vogël njerëzish, kryesisht studentë nga Shqipëria, morën iniciativën për të reklamuar një iniciativë të quajtur “Jetë për Tetovën” vetëm gati 1 muaj e gjysëm përpara. Synimi i kësaj iniciative ishte që të miqësohemi me një grup studentësh nga Tetova, të mund të fillojmë një miqësi së bashku dhe të kemi një kontekst […]

Read More

A ka jetë ONLINE?

A ka jetë ONLINE?

[ 0 ] 11/04/2011 |

Debati është hapur. Realiteti virtual, na bën më pasivë apo na e ndihmon jetën? Kuptohet një debat i tillë ka kuptim në realitetin tonë modern. Dhjetë vjet më përpara as nuk diskutohej për çështjen. Por tani, duhet diskutuar! Realiteti virtual është bërë i prekshëm. Një grua në Gjeorgji në punën e vet mund të rrezikojë […]

Read More

Çmendem! Deri kur…

Çmendem! Deri kur…

[ 0 ] 07/04/2011 |

Shpesh, muzika nuk është e bukur vetëm për shkak të muzikës. Por edhe për shkakun se autorët e këngës, dinë të përshkruajnë në fjalë e nota dhimbjen tonë. E tillë është një nga këngët e grupit të suksesshëm “Elita 5”. Lexojeni tekstin e gjithashtu mund ta dëgjoni këngën në faqen tonë. Pastaj është koha për […]

Read More