Tag: konkurs

Rregullat e Konkursit të Revistës JS 2016

Rregullat e Konkursit të Revistës JS 2016

[ 0 ] 09/09/2016 |

Rregullat për të marrë pjesë në konkurs: Çdo student mund të bëhet pjesëmarrës i konkursit të Revistës. E thjeshtë: Lexo artikujt në Revistë dhe shkruaj përgjigjet e sakta; në fund klik SUBMIT. Vetëm studentët e vitit të parë mund të konkurojnë për të fituar dhuratën e madhe – Tabletin. Të gjithë studentët e vitit të parë ose të […]

Read More

Revista Jete Studentore Shkup 2016

Revista Jete Studentore Shkup 2016

[ 0 ] 09/09/2016 |

  Me poshte mund te gjeni revisten JeteStudentore Shkup per vitin 2016! Lexim te kendshem!

Read More