Tag: shkup

Rregullat e Konkursit të Revistës JS 2017

Rregullat e Konkursit të Revistës JS 2017

[ 0 ] 09/09/2016 |

Konkursi i Revistës Rregullat e konkursit Çdo student mund të bëhet pjesëmarrës i konkursit të Revistës. E thjeshtë: Lexo artikullin në Revistë dhe shkruaj përgjigjen e saktë, në fund klik Submit. Vetëm ata që janë viti i parë mund të konkurojnë për të fituar dhuratën e madhe – Të gjithë studentët e vitit të parë […]

Read More

Revista Jete Studentore Shkup 2016

Revista Jete Studentore Shkup 2016

[ 0 ] 09/09/2016 |

  Me poshte mund te gjeni revisten JeteStudentore Shkup per vitin 2016! Lexim te kendshem!

Read More