Tag: unaza

“Vlera e unazës”

“Vlera e unazës”

[ 0 ] 09/04/2013 |

Të gjithë ne jemi si ajo unazë. Të çmuar dhe unik, ne do të shkojmë në të gjitha tregjet e jetës ku njerëz të papërvojë do të na vlerësojnë.

Vetëm njëri eshte specialisti i vërtetë, Krijuesi, Argjendari i Madh. Ai e di vlerën tënde të vërtetë. Prandaj, mos prano kurrë që jeta të ta mohojë vlerën dhe atë ç’ka ti je në sytë e Perëndisë. Ai të njeh ty më mirë se kushdo tjetër, të njeh që para se ti të vije në jetë.
Ti je i çmuar në sytë e tij.
Mos lejo që të tjerët të të vlerësojnë por lëre Argjendarin që të të thotë se sa i çmuar dhe sa vlerë ke në të vërtetë!

Read More