Tag: urrejtja

Fuqia e Fjalëve

Fuqia e Fjalëve

[ 0 ] 15/04/2011 |

Shikoni videon që është vendosur në ballinën e faqes sonë të internetit (jetova.org). Na vjen keq që është në anglisht. (fjalët “jam i verbër. më ndihmoni” janë ndryshuar në “Sot është një ditë e bukur por unë nuk e shikoj dot!”) E megjithatë mesazhi është i qartë! Mënyra se si flasim e ndryshon krejtësisht realitetin […]

Read More

… E kundërta është indiferenca!

… E kundërta është indiferenca!

[ 1 ] 05/04/2011 |

Eli Uisëlli ka thënë: “E kundërta e dashurisë nuk është urrejtja, është indiferenca. E kundërta e besimit nuk është herezia, është indiferenca. E kundërta e jetës nuk është vdekja, është indiferenca”.  E kundërta e dashurisë nuk është urrejtja, është indiferenca. Historia jote është një histori për të dhënë dhe për të marrë dashuri, dhe dashuria […]

Read More