Takime te Perjavshme

[ 0 ] 09/09/2013 |

Mbajmë takime javore çdo të Mërkurë ora 17:00 me studentët Shqiptarë të çdo drejtimi dhe fakulteti në Shkup.

Takjak4

Diskutime tematike, Miqësi të reja, VIP, Kuriozitete, Filma, Karaoke, Argëtim, Video Humoristike dhe plot surpriza të tjera.

Takjak1

Takjak5

Një mbasdite e veçantë që ngelet gjatë në mendje.

Takjak2

Tags:

Category: Aktivitetet tona

About the Author ()

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.